Jednoduchý recept

Pečené vepřové koleno s křenem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13504

Ingredience

1 kávová lžička Kmín celý
1 ks Křen
1 kávová lžička Sůl
1000 g Vepřové koleno
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 763 kcal
Kilojoule 3 194kJ
0% Sacharidy 1 g
87% Tuky 65 g
11% Sodík 217 mg
78% Bílkoviny 44 g

Pečené vepřové koleno s křenem postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá kolena uvaříme v osolené vodě téměř do měkka.

2

Povařená kolena urovnáme do pekáče, kůži nařízneme a maso pokmínujeme. Pečeme ve vyhřáté troubě do zlatova.

3

Podáváme s nastrouhaným křenem a tmavým chlebem nebo pečivem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept