Pečené vepřové koleno s křenem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 100 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pečené vepřové koleno s křenem
Celkový čas: | 100 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 90 minut |
Autor: | cerna |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 13504 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 795,5mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 32,5mg |
Vláknina | 383,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,5mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kmín celý, Křen, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vepřové koleno mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pečené vepřové koleno s křenem postup přípravy receptu:
1 | Očištěná a omytá kolena uvaříme v osolené vodě téměř do měkka. |
2 | Povařená kolena urovnáme do pekáče, kůži nařízneme a maso pokmínujeme. Pečeme ve vyhřáté troubě do zlatova. |
3 | Podáváme s nastrouhaným křenem a tmavým chlebem nebo pečivem. |
Poznámka
Servírujeme teplé.