Jednoduchý recept

Rybí polévka se žampiony

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 13508

Ingredience

50 g Celer bulvový
1 ks Cibule
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Mrkev kořen
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
100 g Vnitřnosti z kaprů
2 l Vývar rybí
150 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 166 kcal
Kilojoule 692kJ
3% Sacharidy 11 g
63% Tuky 47 g
55% Sodík 1 g
16% Bílkoviny 9 g

Rybí polévka se žampiony postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli jemně nasekáme a zpěníme v hrnci na másle. Přidáme očištěnou, najemno nastrouhanou mrkev s celerem a krátce osmahneme. Zasypeme moukou a za stálého míchání zalijeme vychladlým, osoleným rybím vývarem. Uvedeme do varu a vaříme asi 10 minut.

2

Potom přidáme očištěné, nadrobno nakrájené žampiony a ještě 5 minut povaříme. Nakonec přidáme uvařené, umixované rybí maso (vnitřnosti), polévku prohřejeme a ozdobíme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept