Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 13509

Ingredience

1 ks Citrony
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
1 ks Petržel - nať
4 ks Platýz - filety
2 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 449 kcal
Kilojoule 1 878kJ
2% Sacharidy 6 g
39% Tuky 29 g
20% Sodík 409 mg
72% Bílkoviny 40 g

Platýz v trojobalu postup přípravy receptu:

1

Omyté filety z platýze (nerozmrazené) osolíme, ihned obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.

2

Porce usmažíme do zlatova na oleji po obou stranách.

3

Podáváme s bramborovými hranolky. Na každou porci ryby položíme dílek citronu a snítku petrželky.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept