Recept

Vepřové steaky s Hermelínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 13515
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 polévková lžíce Křen
100 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
120 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
600 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 646 kcal
Kilojoule 2 704kJ
0% Sacharidy 1 g
73% Tuky 55 g
9% Sodík 181 mg
62% Bílkoviny 35 g

Vepřové steaky s Hermelínem postup přípravy receptu:

1

Omytou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme. Maso opékáme na oleji po každé straně asi 2 minuty.

2

Opečené steaky přendáme na plech, potřeme směsí hořčice s nastrouhaným křenem, na každý steak položíme čtvrtku Hermelínu. Zprudka zapečeme.

Poznámka

Podáváme s různě upravenými bramborami a čerstvou zeleninou. Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept