Jednoduchý recept

Horký Hermelín s česnekovou majonézou

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Horký Hermelín s česnekovou majonézou 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 13516

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Cukr krupice
200 g Majonéza
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
480 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
1 špetka Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 729 kcal
Kilojoule 3 050kJ
2% Sacharidy 8 g
89% Tuky 67 g
15% Sodík 304 mg
46% Bílkoviny 26 g

Horký Hermelín s česnekovou majonézou postup přípravy receptu:

1

Hermelín prohřejeme pod grilem nebo v silně vyhřáté troubě.

2

Majonézu ochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a prolisovaným česnekem.

3

Horký Hermelín přelijeme připravenou majonézou a obložíme čerstvou zeleninou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Komentáře a hodnocení

 
světluška
Horký Hermelín s česnekovou majonézou
Hermelín byl dobrý. Rychlá a jednoduchá chuťovka, kterou si určitě ještě udělám. Kombinace citron, česnek super. Díky za tip

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept