Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13524

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
200 g Hrášek
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
400 g Telecí plec

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 160 kcal
Kilojoule 670kJ
2% Sacharidy 8 g
5% Tuky 4 g
10% Sodík 192 mg
40% Bílkoviny 23 g

Telecí plec na hrášku postup přípravy receptu:

1

Omytou plec nakrájíme na kostky a osmažíme za stálého míchání na oleji, až se šťáva vydusí. Maso zaprášíme moukou, za stálého míchání osmahneme, osolíme a přivedeme k varu. Dusíme pod pokličkou asi 20 minut.

2

K téměř měkkému masu přidáme hrášek, špetku cukru a dusíme ještě 10 minut do měkka.

3

Při podávání posypeme pokrm nasekanou petrželkou.

4

Podáváme s dušenou rýží a zeleninovým salátem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept