Recept

Pórek s rýží a olivami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13529

Ingredience

150 g Olivy nakládané
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
7 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
5 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 435 kcal
Kilojoule 1 820kJ
25% Sacharidy 90 g
10% Tuky 8 g
45% Sodík 905 mg
17% Bílkoviny 10 g

Pórek s rýží a olivami postup přípravy receptu:

1

Očištěný a omytý pórek nakrájíme na menší kousky, povaříme ve 4 dl osolené vody s olejem a mletou paprikou.

2

Po 15 minutách varu přidáme rýži, rajčatový protlak (zředěný 1 dl) vody a zvolna necháme přejít varem. Nakonec do pokrmu přidáme zelené olivy a nasekanou petrželku.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept