Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 250 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 240 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13533

Ingredience

4 ks Feferony
1500 g Krocan
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
500 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 472 kcal
Kilojoule 1 973kJ
3% Sacharidy 9 g
39% Tuky 29 g
26% Sodík 514 mg
72% Bílkoviny 41 g

Krocan po mexicku postup přípravy receptu:

1

Očištěného a omytého krocana osolíme a dáme péci do trouby. Během pečení maso potíráme olejem, mírně podléváme zeleninovým vývarem.

2

Měkkého krocana vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a dobře povaříme. Šťávu procedíme, přidáme protlak a znovu povaříme.

3

Krocana naporcujeme, upravíme na talíře, obložíme celými opečenými rajčaty a osmahnutými feferonkami.

4

Podáváme s dušenou kari rýží.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept