Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13535

Ingredience

100 g Cibule
30 g Hrozinky
200 g Jablka
1 špetka Kari koření
200 g Kompot ananasový
1000 g Kuře
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
130 g Máslo čerstvé
200 g Rýže dušená
2 dl Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 1,009 kcal
Kilojoule 4 221kJ
12% Sacharidy 42 g
94% Tuky 71 g
19% Sodík 374 mg
90% Bílkoviny 51 g

Kuře Singapur postup přípravy receptu:

1

Omyté a očištěné kuře naplníme dušenou rýží, upevníme jehlami. Vložíme na pekáč s máslem a pečeme v troubě pod pokličkou.

2

Měkké kuře vyjmeme, šťávu zjemníme máslem prohněteným s moukou, kari kořením, smetanou a trochou vývaru. Necháme přejít varem a přecedíme. Do omáčky nakonec přidáme spařené rozinky.

3

Kuře upravíme na mísu, obložíme plátky jablek a ananasu, podušenými na másle. Omáčku podáváme zvlášť v omáčníku.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept