Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13538
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

1 ks Celer bulvový
2 polévková lžíce Citronová šťáva
60 g Cukr krupice
50 g Hrozinky
3 ks Hrušky
3 ks Jablka
1 polévková lžíce Olej stolní
30 g Ořechy lískové
1 špetka Sůl
2 ks Vaječný bílek slepičí
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 337 kcal
Kilojoule 1 410kJ
17% Sacharidy 61 g
13% Tuky 9 g
9% Sodík 182 mg
14% Bílkoviny 8 g

Grilovaný dezert postup přípravy receptu:

1

Omytá jablka, hrušky a oloupaný celer nahrubo nastrouháme, zakapeme citronovou šťávou. Přidáme rozinky, mleté oříšky, žloutky, cukr, vše dobře promícháme. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh, ušlehaný z bílků se špetkou soli.

2

Z alobalu utvoříme misky, vymažeme je olejem a naplníme připravenou směsí. Povrch alobalu necháme pootevřený.

3

Misky urovnáme na plech a dáme do trouby pod gril zapéci.

4

Dezert podáváme v alobalu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept