Recept

Treska s jemnou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 13546

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Citronová kůra
1,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Petržel - nať
1 kávová lžička Sardelová pasta
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 154 kcal
Kilojoule 645kJ
1% Sacharidy 3 g
4% Tuky 3 g
15% Sodík 302 mg
49% Bílkoviny 27 g

Treska s jemnou omáčkou postup přípravy receptu:

1

V kastrole rozehřejeme máslo a opečeme na něm po obou stranách omyté, mírně osolené porce ryby. Vyjmeme, necháme na teplém místě.

2

Na zbylém másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekaný česnek, petrželku, špetku citronové kůry a sardelovou pastu. Mírně podlijeme a zvolna dusíme asi 10 minut.

3

Do omáčky vložíme porce tresky, necháme krátce přejít varem.

4

Podáváme s vařenými bramborami, ozdobenými snítkou petrželky.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept