Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13551

Ingredience

1 ks Cibule
80 g Droždí
200 g Kapusta hlávková
50 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
4 polévková lžíce Vývar z hovězích kostí
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 941kJ
3% Sacharidy 11 g
20% Tuky 15 g
46% Sodík 923 mg
24% Bílkoviny 13 g

Kapustová pomazánka postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, rozdrobíme na ni droždí a mícháme. Když se droždí rozpustí, přilijeme několik lžic vývaru a přidáme najemno pokrájenou kapustu podušenou se stroužkem česneku. Podle chuti osolíme, nakonec vmícháme rozšlehané vejce.

2

Pomazánku necháme vychladit a mažeme ji na plátky tmavého chleba. Ozdobíme nasekanou pažitkou a plátky rajčat.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept