Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 13554
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
400 g Losos - filety
20 g Máslo čerstvé
400 g Mořský jazyk
1 špetka Šafrán
200 ml Smetana sójová
0,5 kávová lžička Sůl
200 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 256 kcal
Kilojoule 1 070kJ
1% Sacharidy 5 g
9% Tuky 7 g
22% Sodík 439 mg
74% Bílkoviny 42 g

Rybí šňůra postup přípravy receptu:

1

Omyté filety z mořského jazyka a lososa nakrájíme podélně na proužky, pokapeme citronovou šťávou, osolíme. Proužky napichujeme po dvou na párátka, vždy jeden stočený plátek lososa a mořského jazyka.

2

Oloupanou, jemně pokrájenou cibuli podusíme na másle, zalijeme vývarem a zvolna dusíme několik minut. Přidáme připravené ryby a vaříme 6 minut. Měkké maso vyjmeme a necháme na teplém místě.

3

Do vývaru vmícháme smetanu, špetku šafránu a povaříme do husta. Nakonec omáčku osolíme a přidáme jemně nasekaný kopr.

4

Rybí šňůrky na talíři omáčkou přelijeme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept