Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13566
Kategorie: Maso

Ingredience

250 g Hovězí maso zadní
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
4 ks Ředkvička
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 153kJ
1% Sacharidy 2 g
19% Tuky 14 g
28% Sodík 552 mg
61% Bílkoviny 35 g

Berlínský mletý steak postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky a jemně umeleme. Přidáme sůl, pepř, 2 lžíce studené vody, ze směsi vytvarujeme 2 steaky. Necháme je v chladu uležet nejméně 30 minut.

2

Steaky opečeme na polovině dávky oleje po obou stranách.

3

Na jiné pánvi rozehřejeme zbylý olej, usmažíme na něm vejce.

4

Hotové steaky upravíme na talíře, položíme na ně vejce, osolíme je, posypeme paprikou, ozdobíme plátky ředkviček a snítkou petrželky.

5

Podáváme s hranolky nebo s pečivem a čerstvou zeleninou.

Poznámka

Servírujeme teplé. Můžeme použít i hovězí roštěnec.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept