Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 13577

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 polévková lžíce Kerblík
500 g Maso mleté - mix
4 polévková lžíce Mouka sójová plnotučná
100 ml Olej stolní
1 špetka Oregano sušené
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
12 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 616 kcal
Kilojoule 2 577kJ
3% Sacharidy 12 g
75% Tuky 56 g
10% Sodík 208 mg
30% Bílkoviny 17 g

Rajčata v mletém mase postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme, oloupeme a obalíme v nasekaných natích, smíchaných se solí.

2

Mleté maso promícháme se solí, kořením, prolisovaným česnekem a zahustíme sójovou moukou.

3

Připravená rajčata obalíme masovou hmotou, zvolna je smažíme v horkém oleji.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept