Jednoduchý recept

Skopová žebra narychlo

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13579

Ingredience

1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1000 g Skopová žebra
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 521 kcal
Kilojoule 2 182kJ
0% Sacharidy 0 g
41% Tuky 31 g
5% Sodík 98 mg
98% Bílkoviny 55 g

Skopová žebra narychlo postup přípravy receptu:

1

Omytá žebírka naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Opečeme je na rozpáleném sádle v pánvi po obou stranách (asi 8 minut). Hotová žebírka přendáme na nahřátou mísu.

2

Do vypečené šťávy přilijeme několik lžic vody (nebo vývaru), povaříme a nalijeme na žebírka.

3

Podáváme s různě upravenými bramborami nebo s rýží.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept