Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13580

Ingredience

600 g Jehněčí kýta
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 597 kcal
Kilojoule 2 496kJ
2% Sacharidy 6 g
66% Tuky 50 g
19% Sodík 387 mg
53% Bílkoviny 30 g

Smažené jehněčí postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osušíme a nakrájíme na porce. Osolíme je, obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance.

2

Maso smažíme velmi zvolna, aby se prosmažilo i u kosti.

3

Podáváme s různě upravenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept