Recept

Svíčková z koňského masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13581

Ingredience

1 ks Bobkový list
0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1000 g Koňské maso
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
5 ks Nové koření celé
7 ks Pepř černý celý
1 ks Petržel kořen
50 g Slanina vepřová
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 491 kcal
Kilojoule 2 055kJ
10% Sacharidy 36 g
30% Tuky 23 g
11% Sodík 220 mg
78% Bílkoviny 44 g

Svíčková z koňského masa postup přípravy receptu:

1

Omytou koňskou svíčkovou protkneme slaninou a opečeme na másle. Přidáme očištěný a nakrájený celer, petržel, cibuli, koření, krátce osmahneme. Podlijeme vařící vodou a dusíme, až maso změkne.

2

Měkkou pečeni vyjmeme, šťávu prolisujeme a zahustíme kyselou smetanou rozmíchanou s moukou. Omáčku ještě povaříme, nakonec do ní vložíme naporcované maso.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept