Jednoduchý recept

Pečená zaječí játra

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 13582
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Játra zaječí
40 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 151 kcal
Kilojoule 633kJ
0% Sacharidy 1 g
22% Tuky 17 g
10% Sodík 194 mg
0% Bílkoviny 0 g

Pečená zaječí játra postup přípravy receptu:

1

Zaječí játra očistíme, omyjeme a pokud jsou velká, nakrájíme je na ploché řízky.

2

Maso osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Játra pečeme na rozpáleném másle 6-8 minut.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept