Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13587
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
30 g Cibule
1 špetka Citronová kůra
2 ks Hřebíček
1200 g Kachna mražená
30 g Máslo čerstvé
3 ks Nové koření celé
3 ks Pepř černý celý
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
1 ks Tymián čerstvý
2 polévková lžíce Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 874 kcal
Kilojoule 3 658kJ
4% Sacharidy 16 g
106% Tuky 79 g
10% Sodík 209 mg
51% Bílkoviny 29 g

Kachna na divoko postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou kachnu protkneme slaninou, osolíme.

2

V pekáči zpěníme máslo s jemně nakrájenou cibulí, přidáme koření a citronovou kůru. Vložíme připravenou kachnu, podlijeme vařící vodou a dusíme do měkka.

3

Měkkou kachnu vyjmeme, omáčku zahustíme lžičkou mouky, zředíme vývarem a vínem a chvíli povaříme.

4

Kachnu naporcujeme, procedíme na ni omáčku.

5

Podáváme se smaženými bramborovými kroketami nebo s jemnými noky.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept