Jednoduchý recept

Husí játra přírodní

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13588

Ingredience

150 g Husí sádlo
1 ks Játra husí
1 kávová lžička Sůl
5 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 162 kcal
Kilojoule 676kJ
0% Sacharidy 1 g
21% Tuky 16 g
5% Sodík 106 mg
6% Bílkoviny 3 g

Husí játra přírodní postup přípravy receptu:

1

Očištěná a omytá játra vložíme do vyššího hrnce a přidáme tolik syrového sádla (nakrájeného na kostky), aby byla játra zakryta. Přilijeme naběračku studené vody, pod pokličkou zvolna dusíme, až škvarečky voní a zlátnou.

2

Potom játra vyjmeme, sádlo osolíme, játra jím zalijeme a necháme vychladnout.

3

Sádlo s játry používáme k přípravě pomazánek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept