Jednoduchý recept

Vařený candát

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 13592
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Candát obecný
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 197 kcal
Kilojoule 824kJ
0% Sacharidy 0 g
15% Tuky 11 g
10% Sodík 204 mg
41% Bílkoviny 23 g

Vařený candát postup přípravy receptu:

1

Vykuchaného a očištěného candáta naporcujeme, osolíme a pokapeme octem. Pokud má ryba silnější kůži, stáhneme ji.

2

Porce vaříme pod pokličkou na mírném ohni 10 - 12 minut.

3

Uvařeného candáta opatrně vyjmeme (maso je jemné a může se rozpadat) a polijeme rozpuštěným máslem.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept