Jednoduchý recept

Candát na roštu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13593

Ingredience

1500 g Candát obecný
2 polévková lžíce Citronová šťáva
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 120 kcal
Kilojoule 501kJ
1% Sacharidy 5 g
4% Tuky 3 g
5% Sodík 97 mg
32% Bílkoviny 18 g

Candát na roštu postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce candáta osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Zlehka je obalíme v mouce, lehce potřeme rozpuštěným máslem.

2

Připravené porce urovnáme na rošt a pečeme. Během pečení rybu stále potíráme máslem.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé. Můžeme použít jakoukoli sladkovodní nebo mořskou rybu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept