Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 13594
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Kapr obecný
60 g Máslo čerstvé
0,4 l Mléko polotučné
50 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 491 kcal
Kilojoule 2 054kJ
2% Sacharidy 7 g
38% Tuky 29 g
21% Sodík 422 mg
85% Bílkoviny 48 g

Kapří hašé postup přípravy receptu:

1

Vykostěné kapří maso nasekáme, přidáme sůl, koření, prolisovaný česnek, vejce, mléko a podle potřeby strouhanku. Vše promícháme.

2

Na pekáči rozpustíme máslo, směs na něj rozetřeme a povrch pokapeme rozpuštěným máslem.

3

Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept