Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 13606
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčice
1 ks Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
600 g Okouník mořský
1 ks Okurka salátová
1 špetka Pepř černý mletý
5 ks Šalotka
1 kávová lžička Sůl
125 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 339 kcal
Kilojoule 1 420kJ
12% Sacharidy 43 g
6% Tuky 4 g
24% Sodík 481 mg
62% Bílkoviny 35 g

Rybí ragú s okurkami postup přípravy receptu:

1

Oloupané šalotky nakrájíme na dílky. Okurku omyjeme, oloupeme, podélně rozkrojíme, zbavíme semen a pokrájíme na plátky.

2

Šalotku i okurky necháme zesklovatět na másle, přilijeme citronovou šťávu, zeleninový vývar a dusíme asi 8 minut.

3

Porce filé omyjeme a rozkrájíme na kostky. Šalotku s okurkami ochutíme hořčicí, osolíme, opepříme a přidáme k filé. Pod pokličkou dusíme dalších 8 minut.

4

Hotové ragú upravíme na předehřátou mísu a podáváme ozdobené koprem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept