Recept

Tyrolská vinná polévka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 13613
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Bageta
50 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Skořice mletá
50 ml Smetana 12% (konzumní)
0,5 kávová lžička Sůl
3 ks Vaječný žloutek slepičí
500 ml Víno bílé
500 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 514 kcal
Kilojoule 2 152kJ
11% Sacharidy 41 g
30% Tuky 23 g
48% Sodík 958 mg
29% Bílkoviny 16 g

Tyrolská vinná polévka postup přípravy receptu:

1

Vývar a víno nalijeme do hrnce, zahřejeme. Přidáme žloutek, rozkvedlaný se smetanou, na mírném ohni za stálého míchání zahříváme, ale nevaříme. Osolíme a přidáme špetku skořice.

2

Bagetu nakrájíme na tenké plátky, na pánvi na másle je do zlatova opečeme.

3

Plátky bagety rozdělíme na talíře, zalijeme polévkou a posypeme drobně nasekanou pažitkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept