Recept

Kysané mléko s hroznovým vínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13615

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
70 g Corn flakes - kukuřičné
2 polévková lžíce Cukr krupice
500 g Hroznové víno
1 polévková lžíce Med včelí
500 ml Mléko acidofilní
1 polévková lžíce Ořechy burské pražené
1 ks Vanilkový lusk

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 296 kcal
Kilojoule 1 239kJ
16% Sacharidy 56 g
9% Tuky 7 g
1% Sodík 21 mg
13% Bílkoviny 8 g

Kysané mléko s hroznovým vínem postup přípravy receptu:

1

Vanilkový lusk podélně rozkrojíme a vydlabeme dřeň. Do mísy nalijeme kyselé mléko, přidáme citronovou kůru, vanilkovou dřeň a cukr. Metlou vše ušleháme do krému.

2

Krém a omyté, rozpůlené hrozny bez peciček střídavě klademe ve vrstvách do větší misky. Vrchní vrstvu tvoří víno. Povrch posypeme kukuřičnými lupínky smíchanými s medem a arašídy.

Poznámka

Servírujeme studené. Použijeme zelené i modré hrozny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept