Recept

Filé s olivami a zeleninou

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13632
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bazalka
2 stroužek Česnek
200 g Cuketa
450 g Filé z aljašské tresky
2 polévková lžíce Olej olivový
1 hrst Olivy černé
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Pórek
1 ks Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 179 kcal
Kilojoule 750kJ
5% Sacharidy 18 g
4% Tuky 3 g
22% Sodík 447 mg
41% Bílkoviny 23 g

Filé s olivami a zeleninou postup přípravy receptu:

1

V kastrole rozehřejeme olej, opečeme na něm kolečka pórku a nasekaný česnek. Přidáme omyté, na kostky nakrájené cukety a očištěné, na kostičky rozkrájené papriky. Osolíme, opepříme a opékáme asi 5 minut. Přidáme rajčata a dusíme ještě 10 minut.

2

Filé omyjeme, osušíme a pokrájíme na kostky. Přidáme je k zelenině a dusíme 3 minuty. Vmícháme olivy a podle chuti přisolíme.

3

Pokrm podáváme ozdobený bazalkou.

Poznámka

Vhodnou přílohou je chléb nebo bageta. Servírujeme teplé. Můžeme použít více druhů filé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept