Recept

Omeleta se zeleninou a fazolkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13646

Ingredience

200 g Brokolice
250 g Fazolové lusky zelené
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
8 ks Vejce slepičí
1 polévková lžíce Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 216 kcal
Kilojoule 904kJ
3% Sacharidy 11 g
16% Tuky 12 g
19% Sodík 378 mg
31% Bílkoviny 18 g

Omeleta se zeleninou a fazolkami postup přípravy receptu:

1

Očištěné papriky zbavené semen nakrájíme na nudličky, omyté a očištěné fazolky rozkrojíme na poloviny, omytou brokolici rozebereme na růžičky. Stonky oloupeme a pokrájíme na kolečka.

2

Brokolici a fazolky každé zvlášť povaříme v osolené vodě asi 4 minuty, vyjmeme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

3

V pánvi rozehřejeme olej i máslo, přilijeme rozšlehaná, osolená a opepřená vejce a poklademe na ně brokolici, fazolky a papriky. Na mírném ohni omeletu opékáme 10 - 12 minut.

4

Nakonec pokrm posypeme čerstvou řeřichou a ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept