Recept

Vepřové ragú s paprikami a cibulí

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13649

Ingredience

2 ks Cibule červená
4 polévková lžíce Olej olivový
2 ks Paprika zelená
2 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Tymián čerstvý
500 g Vepřová panenka
300 ml Vývar zeleninový
2 stroužek Česnek
1 ks Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 261 kcal
Kilojoule 1 094kJ
6% Sacharidy 21 g
11% Tuky 8 g
42% Sodík 846 mg
52% Bílkoviny 29 g

Vepřové ragú s paprikami a cibulí postup přípravy receptu:

1

Očištěné papriky (zbavené semen) nakrájíme na nudličky, červenou cibuli oloupeme a pokrájíme na dílky, česnek nasekáme.

2

Omyté maso rozkrájíme na širší nudličky a opečeme za všech stran na pánvi na olivovém oleji. Osolíme, opepříme a necháme na teplém místě.

3

Do pánve vlijeme zbylý olej, opečeme na něm česnek a cibuli, přidáme nudličky paprik a za stálého míchání vše osmahneme doměkka. Vmícháme nasekané bylinky, přilijeme vývar, osolíme a opepříme. Podusíme asi 5 minut, vložíme maso, krátce prohřejeme.

4

Ragú rozdělíme na talíře a ozdobíme lístky šalvěje.

5

Podáváme s rýží, pohankou nebo kuskusem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept