Recept

Fazolový salát s feferonkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13695
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Cizrna
400 g Fazole bílé sterilované
400 g Fazole červené sterilované
1 ks Feferony
2 polévková lžíce Ocet vinný
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 637 kcal
Kilojoule 2 664kJ
28% Sacharidy 101 g
18% Tuky 13 g
24% Sodík 483 mg
58% Bílkoviny 32 g

Fazolový salát s feferonkou postup přípravy receptu:

1

Fazole a cizrnu propláchneme a necháme v sítu okapat. Feferonku zbavenou peciček nakrájíme na nudličky, oloupanou cibuli a česnek nadrobno pokrájíme a petrželku nasekáme. Vše promícháme.

2

Smícháme sůl, pepř, ocet, citronovou šťávu a zvolna zašleháme olivový olej. Salát promícháme se zálivkou a necháme rozležet asi 1 hodinu.

3

Hotový salát ozdobíme snítkou petrželky.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept