Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13723

Ingredience

60 g Anglická slanina
4 ks Cibule
5 ks Cibulka jarní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Protlak rajčatový
150 g Rajčata
300 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
1 špetka Tymián sušený
700 ml Vývar slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 412 kcal
Kilojoule 1 723kJ
21% Sacharidy 76 g
10% Tuky 8 g
46% Sodík 911 mg
17% Bílkoviny 9 g

Charlestonská rýže postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájenou na nudličky rozškvaříme, přidáme nasekanou cibuli, rýži a krátce osmahneme. Nakonec přidáme rajčatový protlak a za častého míchání osmahneme.

2

Rýži zalijeme 600 ml vroucího vývaru, okořeníme pepřem a tymiánem a zvolna vaříme.

3

Jarní cibulku nakrájenou na kolečka podusíme ve zbylém vývaru, přidáme omytá, nakrájená rajčata a 5 minut povaříme. Směs zamícháme do rýže a podle potřeby dochutíme solí a pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept