Recept

Pepřová omáčka s gorgonzolou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 13739
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
3 kávová lžička Nakládaný zelený pepř
2 polévková lžíce Petržel - nať
300 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
125 g Sýr Gorgonzola
100 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 245 kcal
Kilojoule 1 024kJ
2% Sacharidy 7 g
14% Tuky 11 g
33% Sodík 651 mg
19% Bílkoviny 10 g

Pepřová omáčka s gorgonzolou postup přípravy receptu:

1

Vývar a smetanu vlijeme do kastrolu a necháme přejít varem. Přidáme na kostičky nakrájený sýr a necháme jej za stálého míchání rozpustit.

2

Do omáčky vmícháme nasekanou petrželku, pepř, citronovou šťávu a podle chuti osolíme.

Poznámka

Podáváme s plochými nudlemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept