Recept

Jemná omáčka s krevetami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13740
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
250 g Krevety tygří - loupané
250 g Mascarpone
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 294 kcal
Kilojoule 1 230kJ
1% Sacharidy 4 g
34% Tuky 26 g
6% Sodík 124 mg
34% Bílkoviny 19 g

Jemná omáčka s krevetami postup přípravy receptu:

1

Mascarpone utřeme se smetanou dohladka a necháme přejít varem. Osolíme, opepříme a ochutíme citronovou šťávou.

2

Do omáčky přidáme očištěné krevety, vše ohřejeme a odstavíme z ohně. Nakonec vmícháme žloutek.

Poznámka

Omáčku podáváme k širokým plochým nudlím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept