Recept

Zapékané fusilli s mletým masem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 13751
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
1 ks Cibule
1 ks Cuketa
20 g Máslo čerstvé
400 g Maso mleté - mix
250 g Mozzarella
2 polévková lžíce Olej olivový
2 ks Paprika červená
1 kávová lžička Sůl
400 g Těstoviny Fusilli
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 913 kcal
Kilojoule 3 819kJ
23% Sacharidy 82 g
63% Tuky 47 g
31% Sodík 625 mg
66% Bílkoviny 37 g

Zapékané fusilli s mletým masem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.

2

Na pánvi rozehřejeme olivový olej, osmahneme na něm mleté maso, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, papriky a cuketu. Chvíli vše podusíme a přidáme nasekané bylinky. Směs několikrát promícháme.

3

Uvařené těstoviny smícháme s připravenou směsí a vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Povrch poklademe mozzarellou nakrájenou na plátky a pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept