Recept

Makarony s koňakovou rajčatovou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13759

Ingredience

2 ks Cibulka jarní
3 polévková lžíce Martell cognac
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
200 ml Smetana 12% (konzumní)
60 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
400 g Špagety, Makarony vařené

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 424 kcal
Kilojoule 1 773kJ
10% Sacharidy 37 g
31% Tuky 23 g
22% Sodík 435 mg
24% Bílkoviny 14 g

Makarony s koňakovou rajčatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Z očištěných cibulek odkrojíme několik koleček a necháme je stranou, zbylou cibuli nasekáme a opékáme na másle asi 5 minut. Přilijeme koňak, přidáme rajčata a nastrouhaný sýr, osolíme a opepříme. Nakonec přilijeme smetanu a necháme jen přejít varem.

2

Omáčku podáváme k vařeným makaronům.

3

Hotový pokrm posypeme kolečky cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept