Jednoduchý recept

Česneková omáčka se sušenými rajčaty

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 13760

Ingredience

2 ks Bazalka
100 ml Olej olivový
1 polévková lžíce Rajčata sušená sterilovaná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 990kJ
1% Sacharidy 3 g
34% Tuky 25 g
1% Sodík 11 mg
1% Bílkoviny 1 g

Česneková omáčka se sušenými rajčaty postup přípravy receptu:

1

Česnek oloupeme a nasekáme, z bazalky otrháme lístky a část ponecháme na ozdobu. Zbylé lístky nakrájíme na nudličky.

2

Česnek, bazalku a na nudličky nakrájená sušená rajčata opékáme asi 5 minut na rozehřátém olivovém oleji.

Poznámka

Omáčku podáváme ke špagetám, pokrm ozdobíme lístky bazalky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept