Recept

Telecí ragú po curyšsku

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 13807

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
500 g Telecí kýta
200 ml Víno bílé
125 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 277kJ
1% Sacharidy 5 g
20% Tuky 15 g
19% Sodík 385 mg
50% Bílkoviny 28 g

Telecí ragú po curyšsku postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky, které obalíme v hladké mouce.

2

V pánvi na rozpuštěném másle mírně osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme nudličky masa a za stálého míchání je rychle opečeme. Vyjmeme z pánve a necháme na teplém místě.

3

Výpek rozředíme vínem, několika lžícemi vývaru a necháme trochu svařit. Opečené maso osolíme, opepříme, za stálého míchání prohřejeme v omáčce. Ihned podáváme.

4

Vhodnou přílohou jsou restované brambory.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept