Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13815
Kategorie: Zelenina

Ingredience

800 g Brambory
250 g Fazolky mražené
2 kávová lžička Nakládaný zelený pepř
8 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Paprika červená
1 polévková lžíce Pažitka
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 160 kcal
Kilojoule 671kJ
9% Sacharidy 31 g
3% Tuky 2 g
11% Sodík 226 mg
12% Bílkoviny 7 g

Brambory s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Na hrubo nakrájené fazolové lusky povaříme 5 minut v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

2

Oloupané brambory na hrubo nastrouháme a po částech opečeme v oleji do zlatova. Všechny opečené brambory dáme do velké pánve. Přidáme fazolky, očištěnou, na nudličky pokrájenou papriku a vše opékáme ještě 3 minuty. Přidáme nasekaný zelený pepř a nakonec pokrm ozdobíme rozkrájenou pažitkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept