Recept

Špagetová omeleta s tymiánem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13816
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 ks Cibule
200 g Cuketa
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Mléko polotučné
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Špagety, Makarony
1 kávová lžička Sůl
4 ks Tymián čerstvý
6 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 445 kcal
Kilojoule 1 860kJ
18% Sacharidy 66 g
15% Tuky 11 g
17% Sodík 340 mg
41% Bílkoviny 23 g

Špagetová omeleta s tymiánem postup přípravy receptu:

1

Špagety uvaříme v osolené vodě, scedíme je, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

2

V pánvi na rozehřátém másle podusíme na kostičky nakrájenou cibuli a cuketu. Vmícháme uvařené špagety, otrhané lístky tymiánu a zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci. Omeletu opékáme tak dlouho, až se vejce srazí. Potom ji obrátíme a opečeme do zlatova.

3

Omeletu rozdělíme na 4 díly a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé. Cukety můžeme nahradit čerstvými rajčaty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept