Recept

Hovězí plátky s paprikou a bylinkovou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 26 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 13833

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 kávová lžička Cukr krupice
1 ks Feferony
800 g Hovězí maso zadní
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
4 polévková lžíce Ocet vinný
6 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Paprika zelená
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rajčata
200 g Rýže dušená
1 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 763kJ
5% Sacharidy 17 g
26% Tuky 19 g
15% Sodík 303 mg
80% Bílkoviny 45 g

Hovězí plátky s paprikou a bylinkovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Smícháme cukr, sůl, pepř, ocet a olivový olej. Vmícháme nasekané bylinky, očištěnou, na kostičky nakrájenou papriku, omytá, na kousky nakrájená rajčata, nasekanou cibuli, česnek a na kolečka nakrájenou feferonku.

2

Omyté maso nakrájíme na plátky a na rostlinném oleji je opékáme po každé straně asi 3 minuty. Potom maso osolíme a opepříme.

3

Hovězí plátky rozdělíme na talíře s omáčkou a dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept