Jednoduchý recept

Bulgurový salát

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 13836
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
300 g Bulgur
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Cukr krupice
3 polévková lžíce Hořčice
1 kávová lžička Máta
5 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1,5 kávová lžička Sůl
600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 369 kcal
Kilojoule 1 543kJ
18% Sacharidy 64 g
14% Tuky 10 g
16% Sodík 311 mg
18% Bílkoviny 10 g

Bulgurový salát postup přípravy receptu:

1

Bulgur připravíme podle návodu se 600 ml vody a 1 lžičkou soli. Necháme jej vychladnout.

2

Citronovou šťávu smícháme s hořčicí, cukrem, solí, pepřem a olejem.

3

Bulgur promícháme s očištěnou, na kostičky nakrájenou paprikou, nasekanými bylinkami a připraveným dresinkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept