Recept

Tortellini v polévce minestrone

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13843
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cuketa
0,3 ks Kapusta hlávková
2 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Petržel - nať
2 ks Pórek
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
250 g Těstoviny Tortellini
1 l Voda pitná
750 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 524 kcal
Kilojoule 2 191kJ
23% Sacharidy 83 g
248% Tuky 186 g
67% Sodík 1 g
37% Bílkoviny 21 g

Tortellini v polévce minestrone postup přípravy receptu:

1

Zeleninu očistíme a omyjeme, mrkev, celer a cuketu nakrájíme na plátky, pórek na kolečka a kapustu na nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Všechnu zeleninu osmahneme na oleji, přilijeme vývar a povaříme asi 10 minut.

2

Tortellini uvaříme podle návodu, scedíme je, propláchneme studenou vodou a po okapání je přidáme do polévky. Podle chuti osolíme a opepříme.

3

Polévku rozdělíme do talířů a ozdobíme petrželkou.

Poznámka

Polévku můžeme posypat nastrouhaným parmazánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept