Recept

Polévka z růžičkové kapusty se sýrem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13852

Ingredience

1 ks Feferony
750 g Kapusta růžičková
1 špetka Muškátový oříšek
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sýr Parmezán
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Vývar z hovězích kostí
150 g Zakysaná smetana
100 g Šunka krůtí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 349 kcal
Kilojoule 1 459kJ
5% Sacharidy 17 g
27% Tuky 20 g
74% Sodík 1 g
48% Bílkoviny 27 g

Polévka z růžičkové kapusty se sýrem postup přípravy receptu:

1

Omyté kapustičky vložíme do vařícího vývaru a vaříme asi 25 minut. Několik kapustiček vyjmeme, otrháme lístky a odložíme stranou. Zbylé růžičky kapusty ve vývaru jemně rozmixujeme.

2

Krůtí šunku nakrájíme na nudličky a spolu se zakysanou smetanou vmícháme do polévky. Krátce ohřejeme, osolíme, opepříme a okořeníme špetkou muškátu.

3

Polévku rozdělíme do šálků, posypeme na kostičky nakrájenou feferonkou, nastrouhaným sýrem a lístky růžičkové kapusty. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept