Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13867

Ingredience

1 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Olej olivový extra panenský
200 g Salát Polníček
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 75 kcal
Kilojoule 315kJ
1% Sacharidy 3 g
6% Tuky 5 g
8% Sodík 166 mg
7% Bílkoviny 4 g

Salát z polníčku postup přípravy receptu:

1

Polníček rozebereme na lístky a dobře propláchneme ve studené vodě.

2

Omytou jarní cibulku i s natí jemně nakrájíme a přidáme do směsi oleje, citronové šťávy, soli a 2 dl vody. Vše promícháme.

3

Polníček v míse posypeme nasekaným natvrdo uvařeným vejcem a zalijeme připravenou směsí. Salát necháme nejméně 10 minut odležet v chladničce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept