Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 13871
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
1 stroužek Česnek
150 g Hrášek mražený
350 g Losos - filety
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 ks Máta
1 špetka Pepř černý mletý
150 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
400 g Těstoviny Fusilli
40 ml Víno bílé
1,2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 607 kcal
Kilojoule 2 540kJ
23% Sacharidy 84 g
18% Tuky 13 g
16% Sodík 324 mg
58% Bílkoviny 33 g

Fusilli s lososem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě (1/2 lžička sůl), slijeme a necháme okapat.

2

Řapíkatý celer omyjeme a nakrájíme na kousky. Oloupaný česnek nadrobno nasekáme a necháme zesklovatět na másle, přidáme celer a dusíme asi 5 minut.

3

Porce lososa omyjeme a nakrájíme na nudličky. Vložíme k celeru do pánve spolu s hráškem a dusíme ještě 5 minut. Přidáme omytou, na nudličky nakrájenou mátu, přilijeme víno a smetanu a zvolna povaříme 3 minuty. Podle chuti osolíme a opepříme.

4

Uvařené těstoviny s omáčkou upravíme na talíře a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept