Náplň z kozího sýru a pórku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 35 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Náplň z kozího sýru a pórku
Celkový čas: | 35 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | nova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (22%) |
ID receptu: | 13877 |
Kategorie: | Náplně |
Ingredience
2 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce | Máta |
1 ks | Mrkev kořen |
1 špetka | Muškátový oříšek |
30 g | Olivy nakládané |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 ks | Pórek |
1 špetka | Sůl |
200 g | Sýr kozí |
50 g | Sýr Parmezán |
1 ks | Vaječný žloutek slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 15g |
---|---|
Cholesterol | 152,6mg |
Draslík | 264,1mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 10,7mg |
Vitamín E | 1,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 14,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Máta, Muškátový oříšek, Olivy nakládané, Sůl, Sýr kozí, Sýr Parmezán, Vaječný žloutek slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Mrkev kořen, Pepř černý mletý, Pórek mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Náplň z kozího sýru a pórku postup přípravy receptu:
1 | Mrkev a pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. |
2 | Na pánvi rozehřejeme máslo, zeleninu na něm krátce opečeme a podusíme téměř doměkka. Osolíme, opepříme a okořeníme muškátovým oříškem. |
3 | Kozí sýr rozmícháme se žloutkem, přidáme podušenou zeleninu, nasekanou mátu, nakrájené olivy a nastrouhaný parmazán. Vše promícháme a necháme asi 30 minut rozležet. |
Poznámka
Náplň používáme při přípravě těstovinových taštiček.