Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 13897
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

4 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
150 g Sýr Gruyére
500 g Těstoviny Fusilli
1 polévková lžíce Tymián sušený
250 ml Víno bílé
1 l Voda pitná
250 ml Vývar z hovězích kostí
1 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 778 kcal
Kilojoule 3 256kJ
32% Sacharidy 114 g
22% Tuky 17 g
28% Sodík 568 mg
53% Bílkoviny 30 g

Fusilli alla Rosaria postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.

2

Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, zalijeme vínem a vývarem, okořeníme tymiánem, osolíme a opepříme. Na mírném ohni dusíme asi 5 minut.

3

Nastrouhaný sýr smícháme s kostičkami osmažené žemle. Uvařené těstoviny vložíme do zapékací mísy vymazané máslem a přelijeme připravenou omáčkou. Povrch posypeme sýrem s osmaženou houskou a zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept