Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 13912

Ingredience

500 g Brambory
2 ks Cibule
800 g Hovězí roštěnka níz. peč.
3 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 659 kcal
Kilojoule 2 756kJ
11% Sacharidy 41 g
388% Tuky 291 g
16% Sodík 330 mg
84% Bílkoviny 47 g

Rostbíf se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Omyté maso osolíme a opepříme. Tuk na roštěné nařízneme do kosočtverců, maso pečeme v silně vyhřáté troubě asi 15 minut.

2

Očištěnou mrkev a pórek nakrájíme na kolečka, oloupanou cibuli rozkrojíme na poloviny. Teplotu v troubě snížíme na 180 stupňů Celsia, k masu přidáme zeleninu, osolíme, opepříme a pečeme ještě 20 minut. Potom maso a zeleninu zabalíme do alobalu, necháme asi 15 minut stát.

3

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a opečeme na másle.

4

Rostbíf nakrájme na plátky a upravíme na talíře se zeleninou a bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept